Флик настръхнал от атмосферата при завръщането на Гави за Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на каталунците беше много доволен от убедителното 5:1 над Севиля

Треньорът на Барселона Ханзи Флик беше много щастлив след убедителната победа на тима му с 5:1 срещу Севиля и завръщането на Гави след дълго отсъствие поради контузия. Флик не скри удовлетворението си от представянето на отбора и акцентира върху значението на всеки мач, независимо дали е голямо дерби или не.

„Всеки мач е важен, не само големите. Днешният беше. Много сме щастливи, че се върнахме в тази форма,“ сподели той пред репортери. Флик беше особено доволен от представянето на Гави, който изигра първия си мач след контузия. „Много сме доволни от резултата и от Гави. Той игра добре и интензивно, което е характерно за него. Атмосферата беше уникална, настръхнах.“ добави Флик, изразявайки вълнението си от завръщането на младия играч.

Сега Барселона е изправена пред две големи предизвикателства – гостуване на Байерн Мюнхен в Шампионската лига и дерби с Реал Мадрид в Ла Лига. Ханзи Флик обаче е уверен в готовността на отбора си: „Те са готови. Нашата работа е да подготвим отбора да бъде в добра форма срещу Байерн или Хетафе.“, завърши той.