Флик се раздразни: Обвинявайте мен за загубата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Барселона очаквано не беше в най-доброто си настроение след поражението от Осасуна с 2:4

Треньорът на Барселона, Ханс-Дитер Флик, призна, че отборът му не е показал очакваното ниво на игра при загубата с 2:4 от Осасуна. На пресконференцията след мача, Флик пое вината за поражението и обясни, че ротациите в състава са били продиктувани от натоварения график на отбора. Той остави на пейката ключови играчи като Рафиня и Ламин Ямал, което значително повлия на динамиката на играта.

Флик изрази недоволство и от съдийските решения, по-специално при втория гол на Осасуна, където според него е имало нарушение в началото на атаката. Въпреки това, той подчерта, че все още не е видял повторенията, за да бъде напълно сигурен.

„Четири допуснати гола са твърде много“, каза Флик, признавайки слабата игра на своя отбор и похвали доброто представяне на съперника. Той също така подчерта, че промените в състава са били необходими поради физическата натовареност на играчите и че поема пълната отговорност за решението.

„Ако искате да обвините някого, обвинете мен за загубата“, заключи Флик, слагайки акцент върху своята роля като треньор и нуждата да защитава своите играчи.