Флорентино Перес иска да доведе Хари Кейн на “Бернабеу”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Реал Мадрид ще направи опит да привлече нападателя на Тотнъм

Реал Мадрид ще се опита на всяка цена да привлече нов нападател през лятото, тъй като не може да разчита само на Карим Бензема. Спрягани за трансфер на „Сантиаго Бернабеу“ от доста време са Килиан Мбапе и Ерлинг Халанд, но според „Cadena Ser“ тимът на Реал има нов приоритет – нападателя на Тотнъм Хари Кейн, когото лично президентът на „лос бланос“ Флорентино Перес иска да доведе в Мадрид.

В последните седмици имаше и информации за евентуално завръщане на Кристиано Роналдо в Реал, но те не отговарят на истината. Ръководството на испанския първенец има съвсем различни идеи за селекцията. Босът на Реал е на мнение, че Кейн би могъл да бъде привлечен за по-приемлива сума спрямо Халанд и Мбапе.

Английският национал е време да направи следващата стъпка в кариерата си след края на сезона. По всичко изглежда, че Тотнъм няма да намери място в Шампионска лига през следващия сезон. Тимът е далеч от топ 4 в Премиър Лийг и отпадна от Лига Европа, а в Англия се твърди, че нападателят ще подаде молба за трансфер.

Хари Кейн винаги е демонстрирал лоялност към Тотнъм и си е заслужил правото да реши сам дали да напусне. Футболистът има осем сезона с екипа на „шпорите“ като е вкарал над 200 гола. При евентуална продажба на Кейн, клубът ще може да реинвестира получената сума в привличането на двама или трима наистина доста добри футболисти.