Флориан Нойхаус и 4 други вероятни летни трансфера на Ливърпул
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Това лято Ливърпул е свързан с някои топ имена и това са най-вероятните трансфери според букмейкърите

Ливърпул вече подписа с Ибрахима Конате, който се превърна в първото ново лятно попълнение на тима. Защитникът бе привлечен за 36 млн. паунда от РБ Лайпциг и ще подсили тима на Юрген Клоп за новата кампания. Но колко още трансфери ще направят “червените” през лятото? Британските букмейкъри Grosvenor и SkyBet предлагат най-новите коефициенти за футболистите, които Ливърпул би могъл да привлече преди старта на сезон 2021/22.

Флориан Нойхаус

Германската звезда Флориан Нойхаус се смята за най-вероятният трансфер на Ливърпул според SkyBet. Известно е, че тимът на Клоп проявява интерес към футболиста на Борусия Мьонхенгладбах, но все още не е ясно дали за “червените” е приоритет да се подсилят с централен полузащитник. Новите информации в Германия предполагат, че е възможно Нойхаус да остане в Гладбах поне още една година.

Аарън Рамзи

Следващият футболист с най-нисък коефициент за евентуален трансфер в Ливърпул е Аарън Рамзи, който ще напусне Ювентус. В момента 30-годишният играч е в действие с Уелс на Евро 2020. Но спекулациите за завръщане във Висшата лига са многобройни, като Арсенал и Евертън също са сред кандидатите.

Килиан Мбапе

В момента в действие за Франция на Евро 2020, звездата на ПСЖ Килиан Мбапе е един от най-горещите футболисти на траснферния пазар. Реал Мадрид отдавна е свързан с трансфер на Мбапе, като някои спекулации предполагат, че Ливърпул може да бъде в битката за французина. Тези два клуба са с най-ниски коефициенти да вземат Мбапе според Grosvenor, след което следва Манчестър Сити.

Ив Бисума 

Полузащитникът на Брайтън Ив Бисума почти сигурно ще напусне “чайките” през това лято. Ливърпул и Арсенал са двата отбора от Висшата лига, за които се говори, че го следят. Арсенал има леко предимство пред Ливърпул според букмейкъра Grosvenor.

Джейдън Санчо

Манчестър Юнайтед е големият фаворит за английския национал, но се предполага, че и Ливърпул може да се намеси в битакта за Санчо. “Червените” са третият фаворит на Grosvenor да се подсилят със Санчо, като преди това са “червените дяволи” и опцията той да остане в Дортмунд.