Фонсека скочи на футболистите си: Това е цирк
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Играчите на "росонерите" сами взели решението кой да бие дузпите срещу Фиорентина

Милан загуби с 1:2 от Фиорентина в драматичен мач, в който изпусна две дузпи, като Давид Де Хеа спря Тео Ернандес и Тами Ейбрахам от бялата точка. След мача старши треньорът на “росонерите” Пауло Фонсека направи изненадващо разкритие, че официално назначеният изпълнител на дузпи за Милан е Кристиан Пулишич, а не тези двама играчи, които са взели решенията самостоятелно.

Фонсека изрази недоволството си пред медиите, като сподели пред „Gazzetta dello Sport“: „Нашият изпълнител на дузпи е Кристиан Пулишич. Не знам защо играчите промениха това решение.“ Той заяви, че е говорил с Пулишич след мача и е подчертал, че подобна ситуация не трябва да се повтаря, като също така добави, че не иска да бъде част от този „цирк“.

Треньорът също така коментира слабостите в защитата на отбора и лесните голове, които Милан е допуснал, като подчерта, че липсата на агресия в защита е един от ключовите фактори за поражението. След три поредни победи в Серия А, това поражение остави Милан на 5 точки зад лидера Наполи, като Интер е с 14 точки, а Ювентус, Лацио и Удинезе също се борят за челните позиции.