Франция срещу Италия в Лига А от групата на нациите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Най-интересният сблъсък довечера изправя двете държави.

Франция ще приеме Италия в двубой от група А на лигата на нациите на Парк де Пренс в Париж.

„Петлите“ излизат в първи официален сблъсък след отпаднето си от Европейското първенство в Германия на полуфиналната фаза от Испания, които впоследствие спечелиха турнира.

„Скуадра адзура“ пък имаха доста разочароващо Евро 2024 като те се разделиха с Евро 2024 още на 1/8 финалната фаза след като бяха тотално надиграни и победени от Швейцария като „Кръстоносците“ взеха мача с 2-0. Въпреки провала за Италия, Лучано Спалети запази своето място като старши треньор на тима и определено ще трябва да се доказва в предстиящите срещи, защото напрежение и недоволството на феновете все още е много високо заради провала.

Срещата срещу Франция ще е чудесна възможнсот за Спалети да покаже, че е не е бил грешен избор, но задачата му няма да бъде никак лесна срещу силния отбор на „Петлите“, които също са водени от треньора, който ги изведе на Европейското – Дидие Дешан.

Франция е фаворит като коефициентите за победа на домакините са около 1.60, а шанса на Италия да спечели в Париж е около 5 коефициент, а сблъсъкът може да наблювате в ефира на Диема Спорт 3.