Франсиско Хосе Караско: Меси е с един крак извън клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бившият футболист на Барселона Франсиско Хосе Караско изрази мнението си за ситуацията с конфликта между нападателя на отбора Лионел Меси и Ерик Абидал.

„Виждам, че Меси не се чувства спокойно. За всички години, през които го наблюдавам и се наслаждавам на играта му, за първи път той изглежда сякаш с един крак извън клуба. Никога преди не съм си помислил, че може да се наложи да кажа такова нещо, но е факт “, каза Караско пред El Chiringuito.

Франсиско Хосе Караско: Меси е с един крак извън клуба

По-рано Меси изрази недоволство от изявлението на спортния директор на клуба Ерик Абидал, който обяви, че футболистите на каталунския клуб не са дали всичко възможно, на което са способни, под опеката на предишния старши треньор на Барса – Ернесто Валверде. Аржентинецът се засегна и предложи на французина да назове конкретно имената на тези футболисти, които визира.

В резултат на словесната преспрелка се наложи бързата намеса на президента на Барселона – Хосеп Мария Бартомеу. След като той внимателно изслуша аргументите и на двете страни по конфликта, решението му бе да не уволнява Абидал.

Същевременно от Манчестър Сити решиха да се възползват от ситуацията и обявиха, че са напълно готови да отправят предложение на Лионел Меси. Според експерти, преместването съвсем не е невъзможно, предвид отличните отношения между него и Пеп Гуардиола, както и приятелството на Лео с Серхио Агуеро.