Фред: Бях на седмото небе, когато спечелих първия си трофей с клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мисля, че представянето ми през сезона бе добро, макар да ми се искаше да запиша повече минути в игра", каза халфът на Ман Юнайтед

Бразилският полузащитник на Манчестър Юнайтед Фред направи оценка на сезона. Той е доволен от постигнатото от клуба и от своето представяне. Халфът обаче е леко разочарован от малкото игрови минути, които записа през кампанията.

“Относно моето представяне, мисля, че то бе добро, макар да ми се искаше да запиша повече минути в игра. Когато и да бях на терена, смятам, че правех това, което се искаше от мен, за да помагам на отбора да побеждава”, спосели Фред за “Four Four Two”.

“Знаем, че можехме да стигнем по-далеч в Лига Европа, но като цяло сме доволни от сезона, който имахме. Бях на седмото небе, когато спечелих първия си трофей с клуба. Това показва, че тимът ни е на правия път към реконструкцията си”, допълни футболистът на английския гранд.

През този сезон бразилският халф взе участие в 55 мача във всички състезания, но само в 22 от срещите бе титуляр.

Фред може да спечели още един трофей с Манчестър Юнайтед през този сезон. “Червените дяволи” се изправят срещу Ман Сити във финала на ФА Къп в събота на “Уембли”.