google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Звездата на Реал Мадрид е подложен на критики в родината си в последните дни

Голямата звезда на френския футбол Килиан Мбапе не е в лагера на нациналния отбор за мачовете този месец от Лигата на нациите. Той остана на разположение на клубния си отбор Реал Мадрид, пренебрегвайки родината. Появи се информация, че Мбапе е бил в нощен клуб в Швеция в нощта на успеха на “петлите” срещу Израел. Съотборниците на Мбапе във френския национален отбор го защитиха за решението му за личния си живот.

Уесли Фофана заяви, че в свободното си време Мбапе може да прави каквото с иска, а от време на време медиите прекаляват с информациите и спекулациите.

“Хората могат да правят каквото искат със свободното си време. Не бях чувал за тази история. Той прави каквото си иска; той е страхотен човек и голям професионалист. Дали не се обръща прекалено голямо внимание на това? Не знам. Той е най-добрият френски играч, така че е нормално да се говори много. Мисля, че от време на време медиите отиват малко твърде далеч. Трябва да попитате Мбапе за повече информация”, заяви Фофана.

Халфът на Франция Матео Гендузи също говори по темата, като заяви, че Мбапе обича страната си и ще продължи да помага на “петлите”.

“Нямаме никакви съмнения относно Килиан. Няма никакво съмнение относно неговата страст. Той обича страната си, ще продължи да ни помага. Нужно е да спрем да говорим за него прекалено много. Той има почивни дни; може да прави каквото си иска”, бяха думите на Гендузи.