google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Райс Нелсън попада в трансферните планове на Марко Силва

Офанзивният футболист Райс Нелсън може да продължи кариерата си във Фулъм, според изданието TEAMtalk. 24-годишният възпитаник на академията на Арсенал няма да има важна роля в тима на Микел Артета през този сезон и е възможно да напусне “топчиите” в края на летния трансферен прозорец.

Треньорът на Фулъм Марко Силва видя няколко от неговите ключови играчи да напускат през този прозорец, включително Жоао Палиня, Тосин Адарабиойо, Уилиан и Боби Декордова-Рийд. Въпреки че те направиха някои брилянтни ходове на пазара, “котидръжрс” все още имат нужда от ново крило, поради което Фулъм сега обмисля привличането на Райс Нелсън от Арсенал.

За Нелсън се смята, че ще има периферна роля в състава на Микел Артета, въпреки че вицешампионите на Висшата лига ще внимават да не го загубят на този етап от прозореца, без да намерят негов ваместник. Фулъм пък може да гледа на 24-годишния играч като важна трансферна цел, а предложението да остане в Лондон може да убеди играча да премине на “Крейвън Котидж”.

Марко Силва се нуждае от попълнения в атакуващите зони на крилата и може да осигури на Нелсън повече шанс за изява, за да блесне в тима на Фулъм и отново да има шанс да играе в по-голям клуб.