google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Желанието на Манор Соломон е да остане във Висшата лига

Израелският национал Манор Соломон е отхвърлил предложение за трансфер в Хетафе, информира журналистът Фабрицио Романо. Желанието на футболиста на Тотнъм е да остане във Висшата лига, като за момента за него няма място в състава на “шпорите”, така че друг клуб от английския елит трябва да го пожелае.

25-годишният атакуващ халф премина в отбора на Тотнъм през лятото на 2023 г. След впечатляващи изяви за Фулъм, “шпорите” привлякоха Соломон в редиците си. Той обаче получи много малко шансове за изява на “Тотнъм Хотспър Стейдиъм”.

През новия сезон мениджърът на тима Агне Постекоглу не смята да разчита на него. Затова името му е спрягано за трансфер в други отбори и от испанския Хетафе е имало реален интерес, но Соломон не е привлечен от идеята да играе в Ла Лига за този клуб.

След страхотния сезон 2022/23 в тима на Фулъм, футболистът иска отново да се изявява с успех във Висшата лига на Англия. Ясно е, че той няма да получи шанс в Тотнъм предвид наличието на много други играчи, използвани от Постекоглу на позицията на Соломон. Така предстои да видим дали израелският национал ще бъде пожелан от друг клуб от Премиър Лийг и ще остане ли в най-силното първенство в света.