Футболисти на Тотнъм не заминаха с отбора за предсезонно турне
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
,,Белите" имат нужда да разчистят състава си и след това да привлекат желаните от Постекоглу футболисти

Двама играчи от Тотнъм бяха оставени извън състава на ,,шпорите” за предсезонното им турне в Азия, за да „проучат бъдещи възможности за трансфер“, потвърдиха от клуба. Става въпрос за испанците Серхио Регилон и Браян Хил.

Както Регилон, така и Хил прекараха сезон 2023-24 далеч от ,, Тотнъм Хотспър стейдиъм”,под наем и не се очакваше нито един от двамата да се върне в отбора на Постекоглу и да бъде основна единица през предстоящия сезон.

Регилон игра за Манчестър Юнайтед и след това за Брентфорд в два отделни периода под наем през миналия сезон и беше съобщено, че ,,червените дяволи” са готови да го върнат обратно на ,,Олд Трафорд”, но в момента те са се фокусирали върху евентуални трансфери на Матаяс де Лихт и Мануел Угарте. Междувременно Хил не успя да реализира потенциала си от пристигането си от Севиля през лятото на 2021 година и се очаква крилото да се завърне в Ла Лига където да възроди кариерата си.

,,Шпорите”  оставиха Фрейзър Форстър у дома, тъй като вратарят се възстановява от фрактура на крака, докато Родриго Бентанкур, Кристиан Ромеро, Джовани Ло Селсо и Мики ван де Вен все още са в почивка след Копа Америка и Евро 2024.