Фюри и Уайлдър с невиждани килограми преди битката
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
И двамата спряха кантарите на позици, които до момента не са постигали в кариерите си

Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър се изправиха лице в лице за последен път преди дългоочакваната им битка в Лас Вегас в събота вечерта. Двамата присъстваха на официалния кантар преди събитието, като пръв в MGM Гранд Арена влезе Уайлдър.

Той стъпи на кантара, който показа 107,9 килограма. След него в залата пристигна и Фюри, облечен с черна тениска без ръкави и шапка на гробар. Неговото тегло бе измерено на 125,6 килограма. И за двамата боксьори това са най-високите килограми, които са записвали на официално теглене преди битка.

Още преди да слезе от кантара, Фюри и Уайлдър си викаха един на друг, а оставането им очи в очи беше набързо прекратено, тъй като беше възможно да избухнат искри.  “Теглото дойде само. Аз просто исках да изглеждам секси и да се чувствам секси. Такъв и е вкусът ми. Бутам на лежанка малко повече от 160кг. , така че няма проблеми”, заяви Уайлдър.

Часове преди битката, Фюри все още е считан за фаворит, като Efbet  му дава коефициент за победа от 1.32 спрямо 3.61 за американеца. Bwin е още по-уверен в успеха на “Циганския крал” със ставка за него от 1.40 срещу 3.10 за Уайлдър.