Добави коментар

В наскорошна публикация в социалните медии, Марселос Уайлдър, по-малкият брат на бившия шампион по бокс в тежка категория Дионтей Уайлдър, направи сензационно твърдение, че Тайсън Фюри може да е използвал оръжие в ръкавиците си за реванша с Деонтей през февруари.

Според Марселос, в ръкавиците на Фюри е имало тъп предмет, с който е направил рана на главата на бившия шампион. Това е показала аутопсия, на която се е подложил Дионтей Уайлдър.

“Лудост е, когато си най-велик, хората правят всичко възможно, за да те спрат. Най-откаченото нещо е, че хората от твоя щаб ще направят всичко заради омразата / парите, за да им окажат помощ. Лекарите установиха, че раната, която брат ми има на главата няма как да е причинена от боксови ръкавици. Аутопсията показва, че е направена с тъп предмет. Моят баща казваше, че когато извадиш пистолет, то по-добре да убиваш, защото в противен случай ще те убият. Краля ще се въздигне отново. Идваме за кръв”, пише Марселос Уайлдър.

В реванша, който се проведе в MGM Grand в Лас Вегас, Фюри нокаутира Уайлдър в седмия рунд, за да спечели световната титла на WBC.

Циганският крал веднага отвърна на твърденията на Марселос Уайлдър като в заключение обеща да сложи край на кариерата на неговия брат.

“Току-що прочетох статия, която казва, че може би съм имал някакви тъпи предмети в ръкавиците си, да, два големи разрушители във всяка ръкавица”, каза Фюри.

“Джей Дийс беше в стаята, когато аз увивах ръцете си с бинтове – той ги разгледа, той беше там, когато си сложих ръкавиците, и ги разгледа – всички останали в стаята също, те не си тръгнаха, ние знаем това”, сподели Фюри.

“Всеки цитира фалшиви неща, глупости, и следващия път ще прекратя неговата боксова кариера, защото така ще го нокаутирам за втори пореден път и чао, чао завинаги”, добави Тайсън Фюри.

Добави коментар