Гълъбинов: Не ми беше приятно, че не ме викаха в националния
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят на Специя е възстановен от контузията си и ще може да помогне срещу Италия в неделя

Нападателят на националния отбор и италианския Специя Андрей Гълъбинов присъства на пресконференцията преди световната квалификация с Италия утре на стадион „Васил Левски“.

Той призна, че липсата на повиквателна към него в последните години му е тежала, но сега е горд, че отново е част от “лъвовете”.

“Имах проблем, но не беше нещо сериозно. Направихме резонанс и показа точно това. Разговаряхме с г-н Петров и решихме да не играя в първия мач, за да съм готов за следващата среща“, заяви Гълъбинов.

„Не мисля, че цялата грешка е в треньора и той да трябва поема цялата вина. Почти невъзможно е да се подготвиш добре за три дни срещу такъв отбор, който се гради седем години. Първите минути момчетата влязоха не добре, но след това през второто полувреме реакцията беше добра. Мачът с Италия е много специален за мен, защото през последните 15 години съм там. Дано направим добър мач и да успеем да постигнем нещо“, добави още той.

„Не обичам да говоря за миналото. Това беше първото нещо, за което говорихме. Трябва да продължим напред. Аз съм българин и съм горд да играя за националния тим. Щастлив съм, че отново съм тук и ще дам всичко от себе си. Имаше горчилка от това, че не бях в състава, но това не беше мое решение. Донарума е един от най-силните вратари в Италия. Рецептата е да му вкарам и ще се опитам да го направя. Надявам се да подценят мача, но не съм сигурен, че това може да стане. Ще се опитаме да затрудним максимално Италия“, каза Гълъбинов