Боби Михайлов с коментар за участниците ни в Европа и националния тим
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Към момента не е добро представянето на отборите ни. Надявам се Левски и Лудогорец да продължат", заяви президентът на БФС

Президентът на родната футболна централа – Борислав Михайлов, направи коментар пред медиите, след като бе основна фигура на откриването нов футболен комплекс за деца в Несебър. Легендарният вратар говори за представянето на отборите ни турнирите на УЕФА и направи коментар за националния отбор.

„Всичко е толкова равностойно във всички турнири и няма слаби отбори. Към момента не е добро представянето на нашите отбори в Европа. Надявам се Левски и Лудогорец да продължат възможно най-дълго”, каза президентът на БФС.

Левски се изправя срещу Апоел Беер Шева в третия квалификационен кръг на Лига на конференциите. Лудогорец пък ще играе срещу Астана в същата фаза, но в турнира Лига Европа.

„Правилен е пътят за националния тим, не може да извикаме други. Имаме най-младият отбор в Европа със сериозни треньори и се надяваме да покажат постоянни мачове най-напред с Иран и Черна гора”, каза Боби Михайлов.

България ще играе контрола с Иран на 7 септември, а три дни по-късно има двубой с Черна гора от квалификациите за Евро 2024.