Проблеми в защита за Левски преди мача с Апоел Беер Шева
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Жереми Петрис и Кристиан Димитров може да пропуснат гостуването в Израел

В четвъртък тимът на Левски ще се изправи срещу Апоел Беер Шева на израелска земя в първи мач между двата тима от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. В лагера на “сините” има проблеми с контузени играчи в защита, което е лоша новина за треньора Николай Костов.

Бранителите Жереми Петрис и Кристиан Димитров имат минимални шансове да вземат участие в първия двубой срещу Апоел Беер Шева. Десният краен защитник получи травма още в третата минута на мача срещу Локомотив Пловдив в неделя на “Лаута”. Тази сутрин Петрис е преминал спешни изследвания на ядрено-магнитен резонанс, като става ясно, че се е разминал с тежка травма, но въпреки това контузията му не е безобидна. Очаква се Николай Костов да не рискува с пускането на Петрис в игра.

Ситуацията с централния защитник Кристиан Димитров е малко по-обнадеждаваща. Бившият футболист на Ботев Пловдив пропусна последните 2 срещи на „сините“, след като се контузи срещу Локо София при разгромната победа с 6:0 на “Герена”. Шансовете да го видим на терена при визитата на Апоел Беер Шева са малко по-големи от тези на Жереми Петрис.

Отборът на Левски се отправя към Израел в сряда сутрин с чартърен полет. Двубоят срещу Апоел Беер Шева е в четвъртък от 20:30 ч.