Окончателно: Хари Кейн няма да премине в Байерн Мюнхен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тотнъм отказа и финалната оферта на баварския гранд

Тотнъм отхвърли последната оферта на Байерн Мюнхен за нападателя Хари Кейн. Баварският гранд бе поставил на масата 110 млн. долара плюс бонуси за английския голаджия, но “шпорите” отклониха предложението. Това означава, че Кейн няма да премине на “Алианц Арена”, макар да имаше желание да подсили Байерн.

Байерн Мюнхен искаше нещата около трансфера да се изяснят бързо. След като Тотнъм отказа да им продаде Кейн, баварският гранд ще се насочи към други опции. спряган за трансфер в тима е Рандал Коло Муани – звездата на Айнтрахт Франкфурт. Той обаче би желал да премине в ПСЖ, поне на този етап.

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн, който вкара 4 гола при победата с 5:1 срещу Шахтьор Донецк в неделя в приятелски мач, иска да знае тази седмица какво ще е бъдещето му. Кейн иска ситуацията да бъде изяснена преди началото на кампанията във Висшата лига. Към момента не се вижда кой друг отбор би направил оферта за звездния нападател.

Нападателят ще пътува до Барселона за утрешния приятелски мач с каталунците. Все пак може да има рязка промяна, ако в офиса на Тотнъм за Хари Кейн пристигне оферта от друг клуб.