Челси е готов да направи нова оферта за Мойсес Кайседо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" искат 21-годишния халф на Брайтън

Според журналиста Руди Галети, Челси има голямо желание да разполага с Мойсес Кайседо в редиците си за сезон 2023/24. Няколко оферти на “сините” за 21-годишния халф вече бяха отхвърлени от Брайтън. Лондонският клуб обаче не иска да се откаже от Кайседо и е готов да изпрати нова оферта за еквадорския национал.

Челси имаше slab сезон 2022/23, тъй като не можаха дори да завършат в горната половина на таблицата на Висшата лига, въпреки че похарчиха цяло състояние за нови играчи. Подписването на цели 16 играчи през миналия сезон доведе до огромен състав, който беше съкратен през текущия трансферен прозорец. Сините продадоха доста играчи. Te се разделиха с някои качествени играчи в средата на терена – Мейсън Маунт, Н’Голо Канте и Матео Ковачич. И сега отчаяно се нуждаят от нов полузащитник като Кайседо е основната им цел.

На ‘Стамфорд Бридж’ вярват, че 21-годишният футболист притежава всички качества, за да замени Канте и Ковачич. Той може да направи чудеса за тях и отговаря на техния проект, който е фокусиран върху подписването на млади талантливи играчи.

Докато Челси настоява да привлече еквадорския национал, Брайтън са твърдо решени да не го оставят да напусне за по-малко от 100 милиона паунда. “Чайките” вече отхвърлиха три оферти от лондонския клуб, но Челси ще продължи в опитите да привлече Кайседо през това лято.