Закария каза “да” на Монако, преговорите с Юве са на финалната права
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Швейцарският халф ще продължи кариерата си в тима от Лига 1

Отборът на Монако е постигнал споразумение с халфа Денис Закария за личните му условия. Бившия треньор на футболиста – Адолф Хютер, е убедил швейцарския национал да премине в тима от Лига 1.

След като Закария е казал “да” на клуба от Княжеството, преговорите между Юве и Монако вече могат да навлязат във финалната фаза. Икономическо споразумение близо до сумата от 18 милиона, включително бонуси, е в очакване да бъде сключено.

Монако настоява за наем с със задължителна опция за закупвуането на футболиста. Последните няколко стъпки са ориентирани към облекчаване на условията, като Юве също е готов да отстъпи малко относно бонусите, за да продаде веднага футболиста.

Денис Закария премина в Ювентус през 2022 г. от Борусия Мьонхенгладбах. Именно в немският тим той игра под ръководството на Адолф Хютер, който сега иска да разчита на него в Монако.

Швейцарският национал не впечатли в Ювентус. Той изкара само 6 месеца в клуба. Закария игра под наем в Челси през сезон 2022/23, като също се появи много малко за “сините”.