Галахър отвърна на Мареска след трансфера си в Атлетико Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Конор каза, че не е вярно това, което треньорът на Челси твърди.

Конър Галахър махна всякакси съмнения относно трансфера си в Атлетико Мадрид лятото и опроверга думите на наставника на „Сините“ Енцо Мареска.

Челси и Атлетико Мадрид постигнаха споразумение за сумата от 47 милиона долара, които испанският клуб да плати за Галахър след дълги и продължителни преговори. В един момент, изглеждаше, че „Дюшекчиите“ ще се откажат от сделката, но трансферът в крайна сметка се осъществи с бъдещето на английския национал несигурно в клуба от Висшата лига след като той беше премахнат от първия отбор от Енцо Мареска.

Много от феновете на Челси са ядосани от трансфера на Конър, който е продукт на академията. Галахър беше попитан за изявлението на Мареска, който обяви че играчът не е подходящ за неговия стил на футбол и отговори: „Аз лично не вярвам, че това е истина. Аз си мисля, че имах успешен сезон през изминалата кампания с Челси и това можеше да се види, защото Маурисио Почетино ме използваше във всеки мач. И феновете бяха доволни от моето представяне на терена.“