Галин Иванов призова младите играчи да избират Славия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Един апел към младите футболисти, ако искат да отидат в чужбина: трябва да са в Славия", сподели Иванов

Един от лидерите на Славия – Галин Иванов, бе избран за най-добър футболист на 6-ия кръг в efbet Лига. Той имаше основен принос за победата на “белите” с 3:0 срещу Хебър, като вкара едно от попаденията. Иванов сподели, че Славия се представя добре след завръщането на Загорчич и каза, че младите футболисти трябва да са при “белите”, ако искат да се развиват и да отидат в чужбина.

“След завръщането на Загорчич, Славия се справя добре. С тези футболисти, които има Славия, миналата година завършиха шести. Тази година се надявам да е по-напред в класирането. Знаете, че Славия не парадира с голям бюджет, не дава големи заплати. Налага юноши от клуба, дава шанс и така се самоиздържа, продава футболисти. Един апел към младите футболисти, ако искат да отидат в чужбина: трябва да са в Славия. Да започнат да тренират в школата, да се развиват и да отидат на по-добро място, защото това е шанс за тях, от който трябва да се възползват”, заяви Галин Иванов.

Халфът сподели, че когато е преминал в Славия е имал доста респект от Данчо Петков, който тогава е бил капитан на отбора. “Той се държеше малко по-твърдо с нас, което вече не, че го няма, но не се позволява на по-опитните да го правят, защото по-младите ще се обадят на мама и тати или на президента и ще се оплачат”, споделя Иванов.

Полузащитникът на Славия не е съгласен с отлагането на мачове, тъй като това нарушава ритъма на подготовката на отборите.