Ганчев давал 300 000 евро + 50% от бъдещ трансфер за бижу на Славия

Ганчев давал 300 000 евро + 50% от бъдещ трансфер за бижу на Славия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Президентът на Славия Венци Стефанов разкри, че през зимата ЦСКА София е предлагал сериозна за българските стандарти сума, за да откупи правата на младата звезда на Белите Филип Кръстев.

18-годишният халф предизвика фурор с изявите си в последно време, а миналия месец премина в белгийския Ломел, който е сателит на английския гранд Манчестър Сити.

„През зимата ми се обадиха от „Армията“, ” заяви Стефанов. “Сещате се кой ми звънна – Гриша Ганчев. Каза ми, че иска да привлече Филип Кръстев. И знаете ли каква беше офертата му – 300 000 евро плюс 50% за Славия при бъдещ трансфер.

“Разбира се, аз отказах, тъй като видяхте какво се случи впоследствие. Филип подписа с Манчестър Сити. Мисля, че няма смисъл да се правят сравнения между Сити и ЦСКА. Все едно да сравняваш Ловеч с Лондон.”

Босът на Славия обяви също, че ЦСКА София не е единственият клуб, който не иска да подпише договора за телевизионните права на Първа лига.

“То не само ЦСКА, но и Левски се опъва,” сподели той. “Нещо обаче така наречените грандове на българския футбол доста бързичко забравят колко години пиха вода от кладенеца на “силните на деня”.
“Не е хубаво да плюеш там, откъдето си пил. Някои клубове бяха изваждани за 40 000 лева задължения, а други с по 30-40 милиона лева борчове бяха пазени от “силните на деня”.
“Тяхно право е да не подпишат. При това положение ще бъдат наказани, може и от Първа лига да бъдат извадени. Като не дават техните домакински мачове, голяма работа. Аз не държа да предават директно двубоя ЦСКА – Славия на „Армията.”