google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ливърпул е много слаб и претърпя пълен крах", споделя Невил

Легендата на Манчестър Юнайтед – Гари Невил, направи коментар за проблемите на Ливърпул през този сезон. В момента бившият бранител на “червените дяволи” работи като футболен анализатор за един от големите телевизионни канали в Англия и според него Ливърпул се представя много слабо, сравнявайки играта на тима с предходните сезони.

“Колко е слаб Ливърпул? Много слаб… Когато заявявам това, сравнявам играта с тази, която показваха преди. Всички сме любители на различни стилове. Ако трябваше да избирам между Ман Сити през последните три години и Ливърпул, тогава определено щях да избера “червените”.

Отборът на Юрген Клоп играеше феноменален футбол, благодарение на който достигна невероятни висоти. Преди няколко седмици заявих, че е нормално да има спад в отбора. Но това вече не е спад, а крах.  Не знам каква е причината. Сигурен съм, че те не изпадат в паника. Сигурен съм, че Юрген Клоп има достатъчно опит и умения да вдигне отбора на крака.

Играчите трябва да се уверят, че щетите, нанесени на тяхното самочувствие, не са трайни. Те триумфираха във Висшата лига през миналия сезон, спечелиха Шампионска лига преди година, след като загубиха финала преди това. Те разчитат на същия състав. Не може да постигнат тези успехи, ако не са фантастичен отбор.

Случващото се в момента с тях е странно. Играчите имат чувството, че са загубили всичко, което са имали – скоростта на играта, увереността, силата и желанието за победа. В момента те нямат нищо от това”, споделя Гари Невил.