google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Преговарям с друг отбор, ще разберете утре“, заяви наставникът.

Старши треньорът на Локомотив София – Станислав Генчев, сподели впечатленията си след загубата от Славия с 0:2 и говори за бъдещето си при “червено-черните”.

„Когато пропуснеш толкова много голови положения, няма как да си тръгнеш с точки от стадиона на Славия. Първото полувреме бе за нас и от четири чисти положения не вкарахме нито едно. Ние сме си виновни, няма какво да се лъжем. Двата отбора се познаваме много добре и имаме проблеми с футболисти, които не можем да използваме. От старанието и дисциплината съм изключително доволен”, каза Генчев.

„Преди началото на сезона целта беше да сме в тази група, в която сме в момента. В рамките на две седмици победихме Славия за Купата и първенството. През по-голямата част от сезона Локомотив София накара много отбори да се съобразяват с него. По принцип най-много съжаляваме за тази загуба с 0:6 и при Купата можехме да достигнем до финал“, анализира специалистът.

„Най-вероятно няма да остана в Локомотив София. Утре ще реша, преговарям с друг отбор, ще разберете утре“, сподели още Станислав Генчев.