google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Целта ни е да играем добър футбол и да не сме в групата на изпадащите", обяви специалистът.

Старши треньорът на Локомотив София – Станислав Генчев, даде мнението си след поражението от Левски с 1:2 в предпоследната контролна среща на тима преди подновяването на сезона в Първа лига.

Наставникът на столичните “железничари” анонсира целите пред отбора и внесе повече яснота около спекулациите, че Антонио Вутов може да се присъедини към клуба.

“Имаше хубави неща. Предимно играта в защита ми хареса. Имам претенции към играта в атака, тъй като първенството започва скоро. Всеки треньор ще ви каже, че е много трудно да се окомплектова отбора и да се изгради стил на игра за толкова кратко време. Не е лесно, но има подобрение. То обаче е минимално, трябва да е много по-голямо”, заяви Генчев след края на мача.

“На всяка позиция, ако намерим добър футболист, ще опитаме да го привлечем. Вутов не тренира с нашия отбор. Действително имаме интерес към него и би ни помогнал, но все още няма нищо”, продължи младият специалист.

“Целта ни е да играем добър футбол и най-важното да не бъдем в групата на изпадащите отбори. Нашата цел е средата на таблицата. Важно е да имаш опитни футболисти в отбора. Стараем се да направим един микс между опитни и млади футболисти. Опитните трябва да помагат и да се раздават, а младите да израстват покрай тях”, каза още Станислав Генчев.

Снимка: startphoto.bg