Гениалният Газа: “Не мога да не пия… а и не искам да спирам!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

“Той не взима никакви мерки за здравето си, а в ситуацията на пандемия застрашава и моя живот, на двете ми деца и трите внучета”, това бяха думите на Уедни Лийч – една от последните дами в живота на неповторимия Пол Гаскойн.

Госпожица Лийч беше поредната, повярвала, че ще има сили да вкара виртуозът на английския футбол от последното десетилетие на миналия век, но в крайна сметка 9 години по-младата от Пол жена също стига до извода за невъзможната мисия…

Връзката между двамата издържа едва няколко месеца, а през март Уенди слага край, след като Газа намира своя нова кампания за алкохолни подвизи на пук на строгите забрани за посещение на кръчмите заради кризата с коронавируса.

“Не мога да не пия,” коментира Гаскойн пред “Мирър”. “Оставам си пияница и така ми харесва.

Гениалният Газа: "Не мога да не пия... а и не искам да спирам!" 1

“Всъщност може и да мога, но не искам. Мога за деня да изпия и една бира само, но това би било срамота – една бира! Та за една бира бива ли да си губя времето!?

“Ако седна някъде, трябва да са повече от четири, иначе защо съм отишъл в кръчмата. Това съм аз, такъв съм.

Пол, който е профукал всичко, спечелено във футбола, е откровен и по темата с жените и връзките си.

“Обичах Шерил, да не мислите, че съм се оженил за нея, за да се разведа после,” казва бившият английски национал.

Пол бе женен за Шерил в края на 90-те години, от която има син Ригън, а осинови и двете й по-големи деца Бианка и Мейсън. Но през 1999 г. Шерил не издържа и го напусна…

В годините след това тя нееднократно заявяваше пред медиите, че се налага да дава пари на Пол, който на практика фалирал.

Гениалният Газа: "Не мога да не пия... а и не искам да спирам!" 2

“Но сега съм сам,” продължава с изповедта си Пол. “Така и не срещнах правилната жена, която да е до мен, да ме разбира и приема.

“Имах връзки, имах и краткотрайни контакти, но не намерих истинската жена. Може и да се появи, но аз пак ще си пия.

“Е, бих се ограничавал, както съм правел и преди, когато вярвах, че съм намерил правилния човек. Макар да се случва човек да се запие понякога”, обяснява още някогашният футболен виртуоз.