Добави коментар
"Активизира се комуникацията между фенове и ръководство", смята той

Спортният журналист – Георги Атанасов коментира актуалната ситуация около ЦСКА. Според него феновете на „армейците“ трябва да преосмислят бойкота си към собствениците и ръководството на клуба, тъй като вече се виждат положителни промени в тима.

„Така наречените организирани привърженици все пак трябва да успокоят донякъде страстите и да заложат на здравия разум. Да преценят в какво състояние и къде беше ЦСКА само преди шест-седем години. Какво се случи оттогава насам. На каква цена и в какви условия. При каква вътрешна и международна конюктура. И да преценят в крайна сметка дали две поредни влизания в групите на европейските турнири не заслужават по-висока оценка редом с дългосрочна серия от победи във Вечното дерби и успешни трансфери навън и навътре. Затова и призовавам най-радикалните „глави“ в сектор „Г“ два и три пъти да помислят, преди да говорят за бойкоти, защото по този начин бойкотират себе си, ако наистина ЦСКА е кауза на живота им“, каза Атанасов пред „Тема Спорт“.

„Положителните промени от гледна точка на управлението на отбора и клуба са налице. Активизира се комуникацияа между ръководство и фенове, очевиден е стремежът да бъдат взет под внимание техните претенции. Но е нужно време и търпение, то ще реши всички проблеми на ЦСКА и хубавите неща ще се случат“, добави още той.

 

Добави коментар
Гласувай:
4.3/5 - 14 гласували