Георги Тодоров: Нужно е време, резултатите ще дойдат рано или късно
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Левски Георги Тодоров бе доволен след ремито, което Левски постигна при визитата си на Арда в Кърджали. Той заяви, че играчите се стараят, като е нужно време за сработка на новите, а резултатите рано или късно ще дойдат.

“Доволен съм от точката предвид начина, по който се разви мача. Допуснахме много наивни грешки. Бяхме неуверени. С 10 човека успяхме да вземем точката. Ако Робърта бе отбелязал, можеше и да победим. Трудът, който полагат играчите, заслужавахме и друг резултат”, заяви Тодоров.

“На полувремето казах на играчите, че не желая да виждам такива неуверени хора. Няма причина да са неуверени. Сега е моментът да покажат най-доброто. Трябва да извлечем позитивното. А то идва с резултати, защото нашата публика е особена”, заяви още той.

Наставникът на Левски продължи с думите, че е нужно време, за да се сработят футболистите. Според него рано или късно ще има резултат, като отново изтъкна, че тимът е имал възможност да спечели мача.

“Щом реализирахме попадение, значи се получи нещо. Може би и факта, че Паулиньо мина да играе зад Робърта. Паулиньо е страхотен играч”, добави треньорът.

“Обстановката в Левски е много по-спокойна. Нужна е голяма промяна. Много от момчетата искат да се докажат в отбора”, каза още старши-треньорът на Левски.