Георги Тодоров: Оставам треньор на Левски, докато съм нужен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Георги Тодоров няма да се откаже от треньорския пост Левски в този тежък момент за “сините”. Имаше спекулации, че наставникът се отказва от поста си заради кадровите и фи­нансовите проблеми, които са налегнали клуба от “Герена”.

На първо време, Георги Тодоров беше назначен за треньор на Левски до края на настоящата кампания, но месец по-късно основният акционер на Левски Наско Сираков обяви, че треньорът не трябва да се разглеж­да като временен ва­риант. Причината е, че в Левски в момента нямат пари за назначе­ние на друг треньор, а и на „Герена” има доста по-спешни въпроси за решаване.

„Поел съм ангажи­мент към Сираков и ще остана, докато съм нужен. Не съм от тези хора, които бягат от отговор­ност. Доколкото мога ще се опитам да помогна. Оставам докато клубът си стъпи на краката и се намери нов треньор”, заяви за „Мериди­ан Мач” Георги Тодо­ров.

Левски се готви за последния си шампионатен мач, който е в неделя от 21:00 ч. срещу Локомотив Пловдив на “Герена”. “Сините” са на 3-ото място в класирането с актив от 53 точки, като имат само една пред четвъртия Славия. Ако Левски не спечели трите точки срещу “черно-белите” има вероятност тимът да не се класира за баража за Лига Европа и да не участва в турнира през новия сезон.