google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Левски Георги Тодоров сподели след зрелищното реми 3:3 с ЦСКА, че се е получил атрактивен мач и феновете на стадиона би трябвало да са останали доволни. Специалистът бе критичен към своите футболисти, че са били тромави, като заяви още, че отборът е извадил късмет.

“Радвам се, че се получи атрактивен мач. Хората, които дойдоха останаха доволни. Имахме своите плюсове, своите минуси. Отборът на ЦСКА седя физически по-добре. В това отношение изпитваме трудности и не виждам как ще се оправим до края на сезона. Бяхме тромави, бавни. Стартирахме срещата без агресия”, заяви Тодоров.

“Извадихме късмет. Можехме да инкасираме още 2 гола и двубоят да приключи. Направихме груби грешки. Отдавам ги на умората. За третия гол ние можехме да направим контраатака и да вкараме”, добави той.

“До голяма Симеон Славчев промени играта на отбора. Влязоха хора с характери. Но това, което виждам не ме успокоява”, заяви Георги Тодоров.

“Всеки трябва да си защитава мястото, трябва да е достоен да носи екипа на Левски. Няма значение дали е българин или чужденец”, каза още той.

По повод предстоящия реванш с Локомотив Пловдив за Купата наставникът на сините направи следния коментар:

“Човек се надява, докато е жив. Локо Пловдив постигна добър резултат в първия мач, но виждате, че втори пореден мач реализираме 3 гола. Аз винаги съм оптимист, но наистина не е много леко”.