Георги Василев: Наско Сираков си знае работата, справя се добре
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Дай Боже да не се стига до фалит. Никой няма интерес от такава прокоба"

Бившият треньор на Левски и ЦСКА – Георги Василев, направи коментар относно трудната ситуация, в която се намира “синият” клуб.

“Като информация, която всеки следи, не бих се наел да правя генерални изводи. Живея с надеждата, че ще се получи нещо добро за Левски. Най-добре Наско Сираков знае в каква ситуация се намират преговорите, докъде са стигнали и какъв ще бъде крайният резултат. Не вярвам, че ще се подходи непрофесионално и да се навлезе във води, в които не би се чувствал добре клубът. Надявам се, че Левски ще влезе в онзи коловоз, който ще ги отведе на мястото, което им е редно. Не го желая и дай боже да не се стига до фалит. Никой няма интерес от такава прокоба. Левски най-малко се нуждае от това. Не бих се ангажирал да правя дълбоки анализи какво ще стане, ако се случи това или друго“, заяви Гочето.

„Определено присъствието на Наско Сираков е решаващо. Кризата, в която изпадна Левски след оттеглянето на спонсора и финансовите проблеми, влизането на Наско беше сериозен лост в надеждите на хората, за бъдещето на Левски. Мисля, че се справя добре. Наско си знае работата и мисля, че той ще стигне до положителен резултат”, допълва Василев.