Германия – Португалия събира погледите на Евро 2020 днес
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Три интригуващи мача ни очакват днес в последните срещи от втория кръг в групите

Днес приключва втория кръг от груповата фаза на Евро 2020. В Група F Германия и Португалия ще приковат погледите, докато Франция излиза за задължителни три точки срещу Унгария. В късния мач Испания ще търси първи успех на шампионата срещу Полша в мач от Група E.

В първия мач от програмата за деня, Франция излиза срещу Унгария в Будапеща. Фаворитът за титлата от Евро 2020 със сигурност ще иска да си реши класирането за 1/8-финалите днес преди последната си среща с Португалия. Унгарците пък ще запазят теоретичните си шансове за поне трето място в групата единствено ако спечелят поне точка днес. Онлайн букмейкърът Efbet оценява шансовете на “петлите” с коефициент от 1.31, а такъв на Унгария – 11.25.

От 19:00ч. на “Алианц Арена” Германия излиза в мач срещу Португалия, който може да се окаже много ключов за развитието на група F. Бундестима загуби първия си мач в групата срещу Франция и сега е поставен до стената, тъй като момчетата на Йоаким Льов трябва да търсят почти задължителна победа. В същото време защитаващият титлата си тим на Португалия започна с мощна победа с 3:0 над Унгария и още един успех днес може да им гарантира мястото на 1/8-финалите.

Поражение на Германия днес може да не се окаже фатално, ако те спечелят последния си мач от групата срещу Унгария, но ще се надяват да има поне два други отбора на третите места в останалите групи с по-лоши показатели от тях. Winbet онлайн  дава на немците коефициент от 2.31 за победа днес, докато на Португалия – 3.30.

В последния мач за деня от 22:00 часа Испания ще играе срещу Полша на “Ла Картуха” в мач от Група Е. “Ла Фурия” разочарова в първия си мач срещу Швеция и завърши 0:0. Полша обаче се издъни още повече и загуби с 1:2 от Словакия, което в момента ги подрежда на последното място в класирането. Bet365 определя испанците за фаворит тази вечер с коефициент от 1.33, а Полша ще умножи залога ви с 9.50, ако решите, че те ще излязат победителите.