google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Bet365 прогнозира победен старт на бундестима

Четирикратният световен шампион Германия започва участието си на шампионата на планетата в Катар със сблъсък с един от най-силните азиатски тимове – Япония.

Съставът на Ханзи Флик беше безапелационен в квалификациите, финиширайки с 9 победи и 1 загуба, като реализира внушителните  36 попадения.

Бундестимът е мотивиран за реабилитация след бледите представяния на последните две големи първенства, където не успяха да достигнат до четвъртфиналите – Мондиал’2018 и Евро’2020.

Преди четири години в Русия Германия беше елиминиран от друг солиден азиатски тим – Южна Корея, и сега със сигурност ще подходи внимателно към дуела в Група Е.

Лерой Сане е контузен, но пък Флик ще може да разчита на ветерана Томас Мюлер, който може да се похвали с 10 попадения на световни първенства.

Япония се класира за седмо поредно Световно първенство, като Самураите инкасираха само шест гола в 18 квалификационни мача.

Букмейкърът bet365.com  дава сериозно предимство на германците, оценявайки техните шансове за успех с коефициент 1.44. Ставката за евентуална японска победа е 7.00, а за реми – 4.75.

Двубоят започва в 15.00 часа и е част от богата програма с мачове по българските телевизии, а също може да бъде проследен на живо в bet365 mobile приложение.