google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Един уважаващ себе си отбор не тряба да допуска с лека ръка голове в своята врата", заяви Георги Иванов - Геша

Спартак Варна допусна ново поражение в efbet Лига, като дори и временният треньор Георги Иванов – Геша не успя да помогне на тима да вземе точка от визитата на Ботев Враца. Специалистът сподели впечатления си след загубата на стадион “Христо Ботев”, като заяви, че дребни детайли са объркали сметките на “соколите” в мача.

“Започнахме разколебано. Можеше по по-различен начин да развием нашите атаки. Глупава грешка при дузпата.В крайна сметка положиха усилия играчите, но дребните детайли объркаха сметките. Трудно с две-три тренировки може да променим това, което се е насложило. Нормално е всеки да има различни виждания. Опитахме се да променим различни неща. Според мен усилията, които положиха играчите физически дават оптимизъм, че ще успеят да излязат от дупката, в която се намира тимът.

Един уважаващ себе си отбор не тряба да допуска с лека ръка голове във вратата си. Правим опити да внесем стабилност в защитата. Смятам, че ще се отстраним тези неща и ще намерим верния път.

Ръководството води преговори с други хора, аз бях инцидентно включен. Нищо не се зане, ако постигнем една-две победи, не се знае какво ще стане напред. Не мога да дам подробности за Димитър Димитров- Херо. Ако се стигне до разбирателство, това ще говори за нивото на клуба”, заяви Георги Иванов след двубоя.