Гилермо Амор коментира мача Барселона – Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Гилермо Амор, директорът на каталунската Барселона, коментира резултата от мача от 26-ия кръг на Примера Дивисион с Реал Мадрид (0:2).

„Футболистите на Реал Мадрид направиха всичко по силите си, опитвайки се да разрушат играта ни. Притискаха и създадоха много моменти. Скъпо ни струваше, но не мисля, че те заслужаваха да спечелят. Ние видимо доминирахме и те отговориха на това с бързи контраатаки.

Ако говорим за първото полувреме, тогава, според мен, Барселона се представи много добре. Контролирахме играта, но все пак не успяхме да използваме шансовете си. Ако простиш на отбор като Реал Мадрид, определено той ще успее да създаде моменти. Когато вкараха, те се обнадеждиха и повярваха, че могат да спечелят и това ги вдъхнови.

Що се отнася до Лионел Меси, то той се представи отлично. Лео беше наистина страхотен през първото полувреме, създаде много моменти. Но когато един отбор загуби, всичко му изглежда отрицателно. Ние обаче не се представихме зле. Имахме чудесно първо полувреме и бяхме по-добрия отбор. Но после нещо се обърка и стана така, че загубихме контрол “, заяви Амор пред Marca.