Гогов с разяснение: “Още не съм подписал с ЦСКА 1948”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Халфът на Беласица концентриран върху спечелването на две победи до края на сезона

Броени часове след като финансовият благодател на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов обяви Владимир Гогов за ново попълнение на столичния тим, халфът на Беласица внесе пояснение, разкривайки че все още не е подписал контракт със столичния тим.

“Да, наистина преди няколко седмици проведох директен разговор със собственика на клуба Цветомир Найденов,” заяви Гогов. “Беседвахме по всички въпроси, включително и финансовите параметри, водещи до подписване на договор. Такъв засега няма, така че все още не се считам за футболист на ЦСКА 1948.

Тази сутрин Найденов написа в профила си във Фейсбук: “Добре дошъл на Влади Гогов в Лудата българска банда от София.”

“Дошъл съм в отбора на Беласица да помогна с каквото мога и не съжалявам,” допълни Гогов, който е студент в ЮЗУ “Неофит Рилски”. “Попаднах в един авторитетен град и клуб, давам каквото мога на терена, отношението на ръководство, треньорски щаб и колеги-футболисти към мен е на нужното равнище.

“Сега усилията са ми насочени към последните два мача на отбора на Беласица – срещу Рилски спортист в Самоков и срещу Чавдар Етрополе на стадиона в Микрево.

“Ще направя всичко възможно да спечелим шест точки от двата мача и се надявам при феърплей от страна на всички отбори Беласица да спечели шампионската купа на Югозападната Трета лига, която чакам с нетърпение да вдигна. Петрич и обществеността го заслужават.”

Юношата на Пирин (Благоевград) Гогов облече екипа на Беласица в началото на годината, след като прекрати взаимоотношенията си със Септември (Симитли).