Голове за Уест Хям и фестивал на дузпите този уикенд?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нова порция вълнуващи специални залози за Висшата лига на Англия от WINBET

Последно време във Висшата Лига забравиха как се отбелязват голове. За последните 26 мача от първенството бяха регистрирани едва 38 попадения, а една от причините за това е натовареният график на отборите. В момента всеки тим набляга изключително на дефанзивната игра, но историята помни и други такива моменти. А след тях обезателно настъпва промяна.

Картони, голове или дузпи? Какво да очакваме през уикенда?

Головата суша на Острова много прилича на тази от Серия А през 80-те години на миналият век. Миналият уикенд отбелязаните голове в Премиършип бяха само 18, а междинният кръг бе белязан със само десет попаднения в 6 мача. Но разбира се, след продължителна пауза, очакваме развръзка. И тук, при среден брой голове от 2,6, очакваме „отпушването“ да дойде с поне 26 попадения. Затова и можем да разчитаме на пазара за Над 26.5 гола,където коефициентът е 2.10.

Интересни средни стойности виждаме и при броя дузпи. Средно по три 11-метрови наказателни удара са изпълнили отборите през изминалите кръгове. Това ни дава основание да вярваме, че Над 3.5 дузпи са много вероятен изход. Тук изборът ни отново ще бъде сериозно подплатен – с коефициент 2.00.

Залозите на картони също не са за пренебрегване. Залог за Над 28.5 картона за този кръг се котира при ставка от 1.90. Немимуемо тук вземаме под внимание факта, че съдиите са вдигнали жълт картон средно по 28 пъти през изминалите кръгове във шампионата.

Уест Хям е фаворит в отборните залози за резултатност

В надпреварата по резултатност миналата седмица Ливърпул удариха дъното, като успяха да генерират едва един точен удар към вратата на Челси за цели 90 минути. Именно затова и играчите на Клоп са с най-ниският коефициент от 3.50. Пък и в сряда им предстои и двубой реванш срещу РБ Лайпциг в Шампионската лига и очакваме цялото внимание на тима да е насочено натам.

Тотнъм спечелиха по резултатност през изминалата седмица, но да повторят успеха си и тази звучи твърде утопично. Четири от последните 8 битки на Тотнъм срещу Кристал палас завършиха с по един вкаран гол, а откакто Жозе Моуриньо пое руля, станахме свидетели и на две равенства 1:1. Затова и за Тотнъм коефициентът е 6.00

Евертън (17.00) не са се разписвали на Стамфорд бридж в последните си 4-ри визити. А в Лондон през този сезон Лийдс (10.00) имат общо 4-ри гола за 4-ри визити. Манчестър Юнайтед(20.00) претърпяват почти 5 часова суша, както като домакини, така и като гости. Макар и по принцип да са най-резултатният отбор на Острова, градският съперник Сити (5.50) са в една „ненормална серия“, както се изказа самият Гуардиола.

Оставащите варианти, за които е добре да помислите са Челси, котиращ се с коефициент от 5.50 и Уест Хям с 6.50. Сините се разписаха 16 пъти за последните си 6 домакинства срещу Евертън, а точно 1 година по-рано, спечелиха с 4:0 именно на роден терен.

От ноември месец насам, само два отбора са успели да вкарат повече от два гола в понеделничен мач. Единият от тях е именно Уест Хям, който пък, освен това приема и един от най-уязвимите в този аспект отбори – този на Лийдс.

 

Не забравяйте да се включите в жребият за първият автомобил от специалната игра на Winbet – Голямата MINI бонус игра. За да вземете участие в надпреварата е необходимо да се сдобиете с талони за участие, които можете да генерирате на база вашата активност в спортната секция на сайта. Всеки 50лв. под формата на спортни залози ще ви дадат едно право на участие.

Натрупването на талони за участие може да продължи до 20:00 на 8-ми март, като голямото теглене ще се осъществи същият ден. Второ теглене ще има и на 29-ти март, когато ще бъдат раздадени и останалите награди.

Освен това, всеки новорегистриран в платформата на букмейкъра може да се възползва и от начален бонус за спорт, който достига до 200лв.