Голямата новина е факт – Григор Димитров се завръща на Sofia Open!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отново ще играе в България! Гришо се завръща на турнира Sofia Open, който спечели през 2017 година. Димитров пропусна последните 2 издания на състезанието, но през есента на 2020 година отново ще радва българската публика. Турнирът Sofia Open 2020 ще се проведе от 27 септември до 4 октомври в зала “Арена Армеец”.

Димитров направи своя коментар по повод завръщането си на турнира в София като заяви, че е много развълнуван и щастлив. “Спомените ми от 2017 година са незабравими. Беше невероятно да играят пред такава публика и очаквам с нетърпение да ви видя отново”, споделя Димитров.

През миналата година турнирът Sofia Open бе може би най-силният от категорията ATP 250. На него участваха тенисисти като Стан Вавринка, Стефанос Циципас, Карен Хачанов, Матео Беретини и Гаел Монфис. Предстоящото издание през есента на 2020 година обещава да е още по-вълнуващо като се има предвид, че Димитров ще участва. Със сигурност ще видим още големи имена от тенис елита в България в края на септември.

Още на 14 януари, утре, ще стартира продажбата на пакетни билети за турнира Sofia Open 2020. В сайта на eventim.bg и в мрежата на Eventim ще може да бъдат закупени билетите. През 2019 година турнирът бе наблюдаван на живо от над 45 00 зрители, а телевизионната аудитория на турнира достигна 280 милиона души в цял свят.