Гонзо: Кръстаич е един от фаворитите за селекционер, има и други
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сърбинът е най-близо до треньорския пост

Техническият директор на БФС Георги Иванов говори за поста селекционер на България. Почти сигурно е, че Младен Кръстаич ще бъде новият треньор на “лъвовете”, но Гонзо за момента отрече информацията и заяви, че той е просто фаворит за поста в момента.

„Няма как да се каже на черното, че е бяло, след като е излязла снимка и информация в сръбските медии за интереса на БФС да работи с Младен Кръстаич. Истина е, че президентът Борислав Михайлов и аз имахме среща с треньора. Да, Кръстаич е един от фаворитите за поста. Има обаче и други специалисти в нашия списък, така че не бързайте да обявявате нещо за факт, преди да има сключени договори“, каза бившият треньор на Черно море.

„Вече казах, че в края на юли ще обявим името на новия селекционер. Това ще се случи на Изпълкома. Искам да подчертая, че изборът ще бъде направен след гласуване“, добави Гонзо за Блиц.

Според информациите, Кръстаич е постигнал пълна договорка с Борислав Михайлов и вече е получил одобрението на повечето членове на Изпълкома. Може да се каже, че сръбският специалист на 90% е новият селекционер на България.