google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Групата ни не е от най-трудните, България се готви за класиране на европейско първенство, няма какво да си говорим", заяви Гонзо

Техническият директор на Българския футболен съюз Георги Иванов сподели, че националният ни тим се готви за класиране на Евро 2024, което ще се проведе в Германия. Българският отбор разполага с млад и талантлив отбор, който записа три поредни победи с новия селекционер Младен Кръстаич.

“Победите над Гибралтар и Северна Македония са основата, върху която трябва да градим. Голяма част от футболистите са млади, имат качества да играят на европейско ниво. Колективът е добър – можем да бъдем доволни от това, което се случва. Мечтаем да се класираме за Евро 2024, готвим се март да сме в оптимална форма. Групата ни не е от най-трудните, България се готви за класиране на европейско първенство, няма какво да си говорим”, заяви Гонзо.

“Двубоите във вътрешното първенство са интересни. Имам претенции към отборите, че залагат на все по-малко българи. У нас има таланти и ако желаем да развиваме българския футбол и националния отбор, трябва да се налагат повече българи. Моят фаворит за световното първенство е Франция”, каза още техническият директор на БФС.