Гонзо: Трябва да изпитваме удоволствие от мачовете в Лига Европа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов говори за Дарик радио преди визитата на “черно-белите” в Черна гора, като в четвърътк носителят на Купата на България се изправя срещу Искра в мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

„Отборът е подготвен да продължи в следващата фаза. Мнението ми е, че ние сме фаворити. Трябва да направим всичко възможно, за да продължим напред. Винаги е опасно, когато се играе един двубой, защото не се знае как ще протече. На мача няма да има фенове, а това изравнява нещата от тази гледна точка. Ние трябва да бъдем мотивирани, без значение, къде се играе срещата и да продължим. Момчетата трябва да демоснтрират  истинските си качества“, заяви Гонзо.

„Цяла година се борим, за да стигнем до мачовете в Европа, така че е ясно, че има мотивация и тръпка във футболистите ни. Нужно е да изпитваме удоволствие от това, че играем в европейските клубни турнири. От голямо значение е как влезем в мача. Наблюдавахме отбора на Искра срещу андорския им съперник и сме запознати с тях. Футболистите ни знаят какво да очакват“, добави Георги Иванов.

Спортният директор на Локомотив Пловдив направи коментар и за загубата в дербито с Ботев в първия кръг на първенството, като заяви, че лоша шега е изиграл спечеленият мач за Суперкупата срещу Лудогорец.

“Двубоите с Ботев Враца и Славия бяха трудни. След поражението в дербито имаше малко напрежение сред играчите, което се отрази на психическата настройка. Всичко е хубаво когато печелим двубоите си. Самочувствието идва с победите“, заяви още Гонзо.

Спортният директор на “черно-белите” добави, че на “Лаута” очакват още един нов футболист и заяви, че раздялата с Йосип Томашевич е логична, защото той взима много повече пари в Гърция. Както е известно, Томашевич подсили елитния гръцки Атромитос през миналата седмица.