Гонзо уволни шефа на съдиите Борбалан
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шефът на БФС махна шефа на съдийската комисия.

Давид Борбалан вече не заема длъжността председател на Съдийската комисията към БФС. В понеделник вечер испанецът се е сбогувал с част от родните съдии по време на онлайн събитие.

Това вече прави уволнението на Давид официално след като се заговори още преди дни, че то ще последва. Очаква се БФС да обяви новината официално в утре сутринта.

Уволненията, които новият президент на БФС предприе не е шокираща, тъй като самият той сподели в ефир че не е удовлетворен от представянето на родните съдии след като е заел длъжността като президент на Българският футболен съюз.

Слуховете на този етап за човека, който ще замени Борбалан е Станислав Тодоров. Той доскоро беше един от най-добрите родни съдии, но престана да упражнява съдийската професия поради възрастовите ограничения.

От началото на новия сезон в Първа Лига реферите са обект на постоянни нападки като от Левски публично поискаха Георги Кабаков да не ръководи повече техен двубой след като смятат, че са били жестоко ощетени при сблъсъка с Лудогорец.