google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Джейми Байноу-Гитънс е в полезрението на Ливърпул, Челси и Тотнъм

Според реномираното издание Bild, Джейми Байноу-Гитънс е играч, следен от множество отбори от Висшата лига, като Ливърпул, Челси и Тотнъм наблюдават английския талант. Борусия Дортмунд може би вече е планирала голяма продажба на футболиста и очаква оферти за Байноу-Гитънс.

Грандът от “Сигнал Идуна Парк” постигна безпрецедентен успех с продажбите на играчи, тъй като има вероятност да трансферират трети голям английски талант. Джейми Байноу-Гитънс е най-новият талант от Англия, който предизвиква интерес с изявите си на терена, и той със сигурност ще се надява да постигне големия си трансфер в бъдеще, като Висшата лига изглежда следващата му дестинация.

Дортмунд преди това беше продал Джейдън Санчо на Манчестър Юнайтед и Джуд Белингам на Реал Мадрид за огромни суми и те се надяват да направят същото и и с Байноу-Гитънс. 20-годишният офанзивен футболист непрекъснато прогресира при “жълто-черните” и този сезон той е основен играч за тях. Английският привлече вниманието в родината си на грандовете Ливърпул, Челси и Тотнъм.

Ливърпул подписа с Федерико Киеза, но съвсем скоро може да се подсили с ново по-младо крило. Челси пък има желание да добави Байноу-Гитънс към своята звездна атакуваща формация. Що се отнася до Тотнъм, те виждат футболиста на Дортмунд като дългосрочен заместнник на капитана Хьон-мин Сон.