Греъм Потър за двубоя с Евертън: Труден мач срещу сериозен противник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Излязохме от последните три двубоя с три победи, но трябва да запазим тази форма", споделя Греъм Потър

В събота тимът на Челси ще преследва нови три точки за актива си в класирането на първенството Премиър лийг, когато ще се изправи срещу Евертън на “Стамфорд Бридж”. Мениджърът на “сините” Греъм Потър говори пред медиите преди срещата с “карамелите”, като заяви, че очаква труден мач. Той призна, че обратът във формата на “сините” е станал и благодарение на доза късмет, но футболистите са се борили за него.

Челси записа победи в последните три мача във всички турнири, като достигна до 1/4-финалите в Шампионската лига, където ще срещне Реал Мадрид.

“Нуждаеш се от късмет. Колкото и да си добър, важно е да имаш късмет. Но не трябва да го чакаш да се случи от само себе си, трябва да се пребориш за него. Излязохме от последните три двубоя с три победи, но трябва да запазим тази форма. Сега ни чака труден мач срещу сериозен противник, но ние отиваме за нови три точки”, каза Греъм Потър.

Треньорът на “сините” заяви, че за момента е важна срещата с Евертън, но коментира и жребия в Шампионска лига като засипа с похвали треньорът на Реал Мадрид – Карло Анчелоти.

“Изправял съм се срещу него, когато беше в Евертън. Анчелоти е джентълмен и няма какво да кажа по отношение на уважението, което изпитвам към успехите му. Мисля, че времето, което имаше между спечелването на Шампионската лига – двадесет години – е невероятно”, каза Потър.