Григор Димитров срещу Брандън Накашима Превю и На живо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Григор излиза днес за втория си мач на US Open

Тази вечер около 21:00 – 22:00 ч. наше време Григор Димитров ще се изправи срещу Брандън Накашима в мач от втория кръг на US Open. Двубоят е трети в програмата на корт номер 17 и ще започне след сблъсъците Азаренка – Костюк и Бадоса – Мартич. Григор се е изправял веднъж срещу Накашима. Двамата се срещнаха тази година в 1-вия кръг на турнира в Рим. Българинът спечели убедително с 6-3, 6-4.

Димитров стартира последния за годината турнир от Големия шлем с категорична победа с 3:0 сета срещу американеца Стийв Джонсън. Сега най-добрият български тенисист ще се изправи срещу друг представител на домакините – далеч по-младият Брандън Накашима. Разликата във възрастта на двамата е десет години, но опитът е твърдо в полза на Григор. Накашима е 69-ти в света, а на старта на US Open не срещна проблеми срещу Павел Котов и го победи с 3:0 сета. Това бе първи успех за Накашима от турнира в Лос Кабос в началото на август. На Мастърс турнирите в Монреал и Синсинати американецът отпадна в 1-ви кръг. От друга страна, Григор достигна до втори кръг в Монреал и отпадна на старта в Синсинати.

Двубоят между Григор и Накашима няма да може да наблюдавате на живо в родния ефир. Евроспорт излъчва Откритото първенство на САЩ, но се предават мачове от големите кортове в Ню Йорк. Срещата на Григор e възможно да наблюдавате в интернет, като букмейкърът Betano България предава всички тенис срещи на живо. След регистрация в Бетано, може да посетите раздел НА Живо и да намерите мача на Григор, като в дясно на екрана има картина. Може да направите екрана по-голям и в отлично качество да се насладите на мача.