Гриша Ганчев е предал властта в ЦСКА на своя син
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бизнесменът вече не се занимава с клуба от 'Българска армия'

Гриша Ганчев нехае за случващото се в ЦСКА от периода, в която обяви, че възнамерява заедно с Юлиан Инджов да се оттеглят от клуба. Бизнесменът вече не е този, който взима крайните решения, информира “Блиц”.

Гриша Ганчев вече не разписва документи и не комуникира с треньорския щаб и играчите В момента целият управленски процес на “Българска армия” се движи от сина му Данаил. Именно Ганчев-младши следи за реда в в ЦСКА.

„Всяко решение се взима от Данаил. Той води разговори с треньорите, с футболистите, с хората под него като Стойчо Стоилов, Алън Пардю, Пламен Марков и останалите.

В момента Гриша Ганчев стои далеч от тима. Преди след всеки двубой се чуваше с треньорите, с подчинените си. Сега изобщо не е говорил с треньорския щаб – нито след поражението от Лудгорец в Разград, нито след 0:0 с Локо Пловдив на “Армията”. Вече не ходи и на тренировките. Сега се подготвят документите за лиценза на ЦСКА за следващата кампания. Всички те са подписани от сина на Гриша Ганчев”, съобщават източници на медията.