Гриша Ганчев готви изненада при спечелване на Купата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
ЦСКА излиза срещу Арда в преследване на 21-и триумф в турнира

Най-големият меценат в българския спорт Гриша Ганчев подготвял приятна изненада за играчите и треньорския щаб на ЦСКА София в навечерието на финала в турнира за Купата на България срещу Арда (Кърджали), съобщава “Мач Телеграф”.

Еуфория превзе “Българска армия” след оглушителната победа с 4:1 над шампиона Лудогорец, а амбициите на Армейците са да спечелят и първи трофей от 2016 година насам.

Гриша Ганчев вече бил уведомил сина си – Данаил Ганчев, че ще се срещне с отбора преди дуела с Арда, за да обяви своето окончателно решение.

Източници, близки до мастития бизнесмен твърдят, че той ще опита да надъха тима за триумф, заявявайки че ще остане при спечелване на Купата.

Ганчев обяви през февруари, че заедно със своя съдружник Юлиян Инджов прекратяват дейността си в ЦСКА. Новината беше посрещната с огромна загриженост сред привържениците и бившите именити играчи на тима, които направиха няколко опита да убедят бизнесмена да промени решението си.

Финалът в турнира ще се играе на 19 май на националния стадион “Васил Левски”.

Арда ще играе в заключителния мач в турнира за първи път в своята история, а ЦСКА ще опита да спечели трофея за 21-и път.

Червените са големия фаворит за победата. Efbet спортни залози предлага коефициент 1.50 за победа на ЦСКА в редовното време, докато евентуален успех на Арда след 90 минути игра е оценен със 7.00. Ставката за реми е 4.65.