Гришо: Имах много добри шансове, жалко за втория сет
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Григор Димитров отпадна от Ролан Гарос след поражение от Стефанос Циципас в три сета на 1/8-финалите. Малко след двубоя българският тенисист направи коментар пред БНТ, като заяви, че съжалява за изпуснатия шанс да спечели втория сет, с което мачът щеше да тръгне в друга посока.

“Исках да видя как се чувствам, как е тялото ми. Условията всеки тенисист бяха тежки през цялата седмица. Като цяло съм доволен, но в днешния ден имах огромни шансове”, сподели Димитров.

“Добър мач за него, личи си, че има повече игрова практика, може би се чувства по-добре физически. Имах не малко възможностни, от които не успях да се възползвам. И от двете страни нямаше изненади. Постарах се да направя добър мач и щеше да се получи, особено ако бях взел втория сет. Имах много добри шансове. Наистина жалко”, добави най-добрият български тенисист.

“Някои от ударите не ми се получиха, но това е тениса, радвам се, че все пак мога да видя къде съм в момента физически, записах няколко победи, имах добри дни и продължавам напред”, сподели още Григор Димитров.