Гуардиола не смята, че има значение кой е фаворит във финала на ШЛ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Испанецът е наясно колко непредвидим е този мач

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола говори за предстоящия финал от Шампионска лига, в който тимът му ще се изправи срещу Интер.

“Да спечелиш Шампионската лига е мечта. Да постигнеш нещо, винаги ти трябва точната пропорция от пристрастяване, желание и воля за победа. Да сме тук е мечта за нас. Не мога да контролирам мнението на хората за мача. Аз се концентрирам върху това, което аз мога да направя. Случилото се през сезона няма значение. Ако погледнете историята, хората може да кажат, че Интер е по-голям клуб, но това не е важно. Да сме фаворити или не, няма значение. Представянето на терена ще направи разликата”, започна Гуардиола.

“Това е ден за празненство. За феновете на Манчестър Сити и Интер е ден да бъдат щастливи и да празнуват, че са тук. Това е финалът. Шампионската лига е невероятно състезание. Знаем колко е важно.

Те могат да те атакуват през средата, те могат да те атакуват по крилата. Това е трудно за контролиране. Ако се стигне до ситуации един на един, могат да те унищожат. Ще се опитат да се защитават по най-добрия начин”, добави той по адрес на Интер.